به گزارش خبرنگار حوزه و دانشگاه "مهر" در مشهد،، عضو شوراي برنامه ريزي مديريت حوزه علميه خراسان با توجه به حساسيت مقطع كنوني كشور افزود: تاكنون نهضت انقلاب اسلامي ايران مراحل حساسي را با فراز و نشيب فراوان پشت سر گذاشته كه خوشبختانه پس از گذشت 26 سال از انقلاب توانسته باسربلندي از مقاطع مختلفي كه هر كدام به تنهايي در مقابل انقلاب صف آرايي كردند بيرون آيد.
حجت الاسلام فرزانه با ترسيم انقلاب از سال 42 و برشمردن حوادث و ناهنجاري هاي موجود تاكنون گفت : امام در آغاز نهضت در يك حركت مخفي انديشه خودشان را با گزينش تعدادي از افراد خاص پايه ريزي كردند و پس از آن انديشه تابناك و اهداف امام، يكي پس از ديگري براي ايجاد يك نظام حكومت الهي ظاهر گرديد.
در ادامه امام جمعه موقت مشهد عوامل پيروزي انقلاب را شرايط بوجود آمده توسط امام و يارانشان در زمان خفقان نظام شاهنشاهي دانست و گفت : همان عناصر ساخته شده در مراحل اوليه نهضت بودند كه با تلاش خود در گسترش اين فكر بين مردم و توده ها كوشش نموده و بعضا در اين مسير گرفتار زندان هاي طويل المدت با شكنجه هاي طاقت فرسا شدند تا كنترل از دست رژيم خارج و انقلاب وارد مرحله پيروزي با آن عظمت در جهان شد.
وي در ادامه منافقين را اولين دژ محكم در برابر انقلاب نوپاي جمهوري اسلامي برشمرد و يادآور شد: بعد از پيروزي انقلاب اولين حادثه خطرناك، داستان پيدايش و به قدرت رسيدن منافقين در عرصه اين نطام بود كه توانستند در انفجار حزب جمهوري 72 تن از مخلص ترين نيروهاي انقلاب و ياران امام را به خاك و خون بكشند و همچنين مردان خدا را در محراب عبادت با انفجار تكه تكه كنند .
حجه الاسلام فرزانه وجود بني صدر را بعنوان رياست جمهوري در اوايل انقلاب آفتي براي نظام خواند و افزود: در آن دوران تمامي ضد انقلاب ها، عناصر منافق و وامانده هاي رژيم پهلوي و عده اي از آمريكائي ها در قالب همكاري با بني صدر در برابر نظام و رهبري امت اسلامي ايستادند كه در آن شرايط تشخيص حق از باطل براي مردم دشوار بود و انقلاب در شرايط بسيار حساسي بسر مي برد.
در ادامه مراسم مدير حوزه علميه خراسان ضمن خير مقدم به حاضرين و شركت كنندگان در اين نشست گزارش كوتاهي از كارهاي انجام شده و در حال انجام شوراي برنامه ريزي مديريت حوزه علميه را به اطلاع حاضرين رساند.
حجت الاسلام فرجام نسبت به ساماندهي امر پذيرش در حوزه كه حاصل زحمات مديران در نشست هاي سال هاي گذشته بوده گفت : سال گذشته در پذيرش شهرستان ها شرط معدل گذاشته شد و آزمون خذف گرديد و كارها عمدتا به مدارس واگذار شد.
وي افزود : بر اساس مصوبه شوراي برنامه ريزي در يك دوره چهار ساله كليه امتحانات و مسائل آموزشي به مدارس شهرستانها واگذار مي شود و ديگر نياز به طرح سئوال از مركز نمي باشد.
وي با تشريح خدمات قابل توجهي كه حوزه براي طلاب انجام داده به مسئله تشكيل مدارج علمي اشاره نمود و گفت : خوشبختانه شوراي مدارج علمي مركب از دو نفر از اساتيد حوزه و سه نفر از اعضاي شوراي برنامه ريزي مديريت و معاونت آموزش مركز تشكيل شده است و اكنون مدرك سطح 2 كه معادل ليسانس مي باشد به روحانيون واجد شرايط ارائه مي شود.
نظر شما